Romana English
Preturi incepand cu 15 Euro!

Transfer aeroport-Bucuresti si invers

Indiferent de ziua si ora la care aterizeaza zborul dvs., noi va preluam de la aeroport cu toate bagajele pe care le aveti cu dvs., fara niciun cost suplimentar. Noi suntem acolo pentru dumneavoastra, mereu cu promptitudine si profesionalism maxim, asigurandu-va o calatorie relaxanta. In timpul calatoriei va punem la dispozitie WI-FI gratuit, incarcatoare pentru dispozitivele mobile si chiar pentru laptopul dumneavoastra, tensiune de 220 V.
DA! Dispunem de invertoare profesionale pentru aparatura dumneavoastra!

Transfer aeroport in tara si invers

Cine calatoreste cu avionul pana in Bucuresti nu ramane neaparat aici. Noi suntem pregatiti sa va ducem oriunde doriti in tara, chiar si de la un capat la altul al Romaniei. De asemenea, va putem prelua din orice oras si va vom duce la timp la aeroport, asigurandu-va o calatorie placuta si odihnitoare pana la destinatie. Cu noi, scapati de stresul cauzat de aglomeratie, intarzieri si eventuale probleme pe care le-ati putea avea in drumul spre aeroport. 

Tururi in Romania

​Daca doriti sa faceti un tur prin tara noastra si sa admirati toate furmusetile ei, atunci noi va stam la dispozitie cu un serviciu de calitate. Asiguram transport in conditii de siguranta maxima si confidentialitate pentru grupuri de romani si straini, oricat de mari ar fi distantele ce trebuie parcurse. Va putem ghida, in cazul in care doriti, prin multe trasee minunate din Romania, avand prilejul de a vedea locuri ce va taie respiratia. Oferiti o surpriza prietenilor din strainatate si invitati-i sa faca un traseu alaturi de dvs. prin intreaga Romanie! Organizam excursii de o zi sau mai multe si va putem enumera cateva exemple: excursie cetatea Rasnov, excursie Dinoland Park, excursie Dracula Land. Lasati in grija noastra tot ce tine de transport si va veti felicita pentru o asemenea alegere!