Romana English
Preturi incepand cu 15 Euro!

Serviciul nostru de transfer la aeroport a fost demarat deoarece suntem pasionati de acest domeniu si dorim sa oferim clientilor nostri ceea ce ei au cautat timp de multi ani. Ne-am ingrijit de absolut toate detaliile necesare pentru ca totul sa fie la cel mai inalt nivel. Avem masini noi, performante si incapatoare, soferi cu experienta si cunostinte bogate despre Bucuresti, precum si o organizare ireprosabila care ne ajuta sa fim eficienti in tot ceea ce facem.

Asiguram transfer la aeroport si de la aeroport in Bucuresti si imprejurimi, indiferent de ora si numarul persoanelor care va insotesc. Siguranta si confortul pasagerilor sunt principalele noastre preocupari, iar in acest sens noi am achizitionat masini fiabile, performante si apreciate la nivel international, astfel incat ele sa se ridice la inaltimea exigentelor oricarui client, atat din tara, cat si din strainatate.

Toti cei care lucram in acest proiect avem cunostinte bune de limba engleza si putem comunica usor inclusiv cu turistii straini care viziteaza Bucurestiul. Garantam fiecarui client faptul ca nu va intarzia nici macar un minut la aeroport daca va alege serviciul nostru de transfer. Noi facem lucrurile diferit fata de alti operatori in domeniu si dorim sa oferim o alternativa mult mai buna oamenilor, in comparatie cu serviciile de taximetrie sau cele de transport in comun.