Romana English
Preturi incepand cu 15 Euro!

In cazul in care plata se va face online, contravaloarea cursei in cazul anularii nu se ramburseaza, costurile returnarii fiind mari.

In cazul in care se rezerva un transfer in alte localitati este posibil sa se solicite o plata partiala decisa de management, deoarece in cazul anularii, masina ramane blocata toata ziua din pricina dvs.

In cazul in care nu va prezentati la transferul stabilit si ati decis plata cash, ne veti plati contravaloarea transferului deoarece masina s-a deplasat la locul stabilit pentru dvs.

In cazul in care soferul nu este la aeroport sau in locul stabilit de dvs., sunati urgent managerul firmei la numarul de telefon:  + 40724 274 784

De 20 de ani si pana in prezent, nu ne-am lasat vreun client in aeroport!

In caz de forta majora (accident etc.) va vom plati contravaloarea cursei daca aceasta a fost achitata. 

In cazul in care avionul va ateriza inaintea orei stabilite, va rugam sa asteptati sosirea soferului. In cazul in care avionul intarzie, NU percepem costuri suplimentare, indiferent de durata intarzierii deoarece nu este vina dvs.

In cazul in care intampinati probleme in efectuarea unei rezervari sau erori ale site-ului, va rugam sa ne contactati si pe www.taxibucuresti.com

Contact urgente majore( telefon/ sms/ whatsapp): + 40724 274 784 - Manager

PFA Chiran Cristian va cauta sa rezolve orice problema aparuta din vina lui sau a partenerilor.

Din 1990 si pana in prezent ne-am onorat toate obligatiile cu multa pasiune, daruire si faptul ca 80% din clientii care au apelat la serviciile noastre au revenit, ne face sa fim in topul companiilor de transport din Romania!